Facebook Pixel

Blog

 1. Nieuw in ons assortiment : Refurbished Apple Watch

  Refurbished Apple WatchRefurbished Apple Watch

  Een Refurbished Apple Watch, nu beschikbaar.

  De nieuwste telg in ons aanbod Refurbished Apple producten is de Apple Watch. We kiezen voor de recente en populaire Series 5 en Series 6 reeksen. Een heuse aanvulling voor de Apple liefhebbers met extra veel gerbuikersgemak. Ontdek ze nu in onze Microforce stores of bestel ze online.

  Lees meer »
 2. Wij aanvaarden ecocheques

   

  Herstellingen en refurbished IT betalen met je elektronische ecocheques

  Vanaf heden kan je jouw herstelling of aankoop van een refurbished smartphone, tablet, laptop of Mac betalen met je elektronische ecocheques.

  Lees meer »
 3. Waarom KMO’s kiezen voor Refurbished IT

  Indien jouw onderneming niet per se nood heeft aan de allerlaatste en nieuwste toestellen, dan kan refurbished IT een handige uitweg bieden.

  Je wil voor je onderneming uiteraard toptoestellen aankopen waar je nog jaren gebruik van kan maken.

  Lees meer »
 4. 10 tips voor een duurzamere batterij

   

  De batterij blijft de achilleshiel van smartphones

  Het spreekt voor zich dat je je opgeladen batterij zo lang mogelijk wil gebruiken en je wil vermijden dat ze het op het verkeerde moment laat afweten. Hou daarom zeker onze 10 tips in het achterhoofd.

  Lees meer »
 5. Back to school

  De evolutie naar een digitale leeromgeving

  Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en wellicht begin je binnenkort met enkele voorbereidingen: de aankoop van je cursussen, misschien een nieuwe boekentas, maar we weten allemaal dat vooral die nieuwe laptop bovenaan je wenslijstje staat te pronken.

  Scholen kunnen niet achter blijven en gaan ook mee met hun tijd, hierdoor stappen ze steeds meer over op het gebruik van digitale leermiddelen. Op veel scholen worden ouders dan ook bijna verplicht om een tablet of laptop aan te schaffen voor hun kinderen. Veelal hebben ouders deze extra kost vooraf niet ingecalculeerd. Een refurbished toestel van Microforce kan dan een uitweg bieden.

  Wat houdt refurbished precies in?

  Het misverstand bestaat dat een refurbished toestel per definitie een defect toestel is, dat opnieuw tot leven gewekt wordt. Dat is alleszins niet het soort refurbished toestel dat je zal terugvinden bij een Microforce Refurbished smartphone, MacBook of laptop.

  Bij Microforce refurbishen we enkel tweedehands toestellen die nog funtioneel zijn. Het refurbishment proces is een uitgebreide procedure waarbij bijvoorbeeld elke refurbished iPhone onderzocht wordt op de volledige functionaliteit (50 criteria) aan de hand van diagnosetools en het effectief testen van het toestel. Heel belangrijk is daarbij de batterij. Van een Microforce Refurbished toestel mag je er zeker van zijn dat de batterij perfect in orde is. Meestal is er gewoon een nieuwe batterij geplaatst. Verder wordt het toestel volledig gereinigd en volledig naar fabrieksinstellingen met de laatste software versie geïnstalleerd.

  Prijs en garantie
  "Waarom zou je een nieuw toestel kopen, als je voor 70% van de prijs een toestel in perfecte staat kan kopen?"

  Natuurlijk is de prijs van een refurbished toestel erg belangrijk, maar

  Lees meer »