Facebook Pixel

Blog

 1. Nieuw in ons assortiment : Refurbished Apple Watch

  Refurbished Apple WatchRefurbished Apple Watch

  Een Refurbished Apple Watch, nu beschikbaar.

  De nieuwste telg in ons aanbod Refurbished Apple producten is de Apple Watch. We kiezen voor de recente en populaire Series 5 en Series 6 reeksen. Een heuse aanvulling voor de Apple liefhebbers met extra veel gerbuikersgemak. Ontdek ze nu in onze Microforce stores of bestel ze online.

  Read more »
 2. Wij aanvaarden ecocheques

   

  Read more »
 3. Waarom KMO’s kiezen voor Refurbished IT

  Indien jouw onderneming niet per se nood heeft aan de allerlaatste en nieuwste toestellen, dan kan refurbished IT een handige uitweg bieden.

  Je wil voor je onderneming uiteraard toptoestellen aankopen waar je nog jaren gebruik van kan maken.

  Read more »
 4. 10 tips voor een duurzamere batterij

   

  Read more »
 5. Back to school

  De evolutie naar een digitale leeromgeving

  Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en wellicht begin je binnenkort met enkele voorbereidingen: de aankoop van je cursussen, misschien een nieuwe boekentas, maar we weten allemaal dat vooral die nieuwe laptop bovenaan je wenslijstje staat te pronken.

  Scholen kunnen niet achter blijven en gaan ook mee met hun tijd, hierdoor stappen ze steeds meer over op het gebruik van digitale leermiddelen. Op veel scholen worden ouders dan ook bijna verplicht om een tablet of laptop aan te schaffen voor hun kinderen. Veelal hebben ouders deze extra kost vooraf niet ingecalculeerd. Een refurbished toestel van Microforce kan dan een uitweg bieden.

  Wat houdt refurbished precies in?

  Het misverstand bestaat dat een refurbished toestel per definitie een defect toestel is, dat opnieuw tot leven gewekt wordt. Dat is alleszins niet het soort refurbished toestel dat je zal

  Read more »