Facebook Pixel

Blog

 1. Waarom KMO’s kiezen voor Refurbished IT

  Indien jouw onderneming niet per se nood heeft aan de allerlaatste en nieuwste toestellen, dan kan refurbished IT een handige uitweg bieden.

  Je wil voor je onderneming uiteraard toptoestellen aankopen waar je nog jaren gebruik van kan maken.

  Met refurbished IT van Microforce haal je gegarandeerd een toestel in huis dat niet onder hoeft te doen voor gloednieuwe IT. Maar er is meer!

  Lees meer »
 2. Nieuw in ons assortiment : Refurbished Apple Watch

  Geweldig nieuws!

  Vanaf heden kan je bij Microforce ook terecht voor een Apple Watch.

  We hebben de beste Refurbished Apple Watches voor jou uitgekozen : topkwaliteit, recente modellen en in nieuwstaat.Uiteraard zoals steeds met 2 jaar garantie op Apple producten.

  Combineer jouw iPhone en Apple Watch voor optimale ervaring.

  Lees meer »
 3. Wij aanvaarden ecocheques

  HERSTELLINGEN EN REFURBISHED IT BETALEN MET ELEKTRONISCHE ECOCHEQUES 

  Ook jij draagt jouw steentje bij in de evolutie naar een duurzame economie. Vanaf heden kan je dan ook jouw herstelling of aankoop van een refurbished smartphone, tablet, laptop of Mac betalen met je elektronische ecocheques.

  Om de wegwerpmaatschappij zoveel mogelijk een halt toe te roepen, zijn we voorstander om elektronica zoveel mogelijk te herstellen.

  Lees meer »
 4. Back to school

  De evolutie naar een digitale leeromgeving

  Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en wellicht begin je binnenkort met enkele voorbereidingen: de aankoop van je cursussen, misschien een nieuwe boekentas, maar we weten allemaal dat vooral die nieuwe laptop bovenaan je wenslijstje staat te pronken.

  Scholen kunnen niet achter blijven en gaan ook mee met hun tijd, hierdoor stappen ze steeds meer over op het gebruik van digitale leermiddelen. Op veel scholen worden ouders dan ook bijna verplicht om een tablet of laptop aan te schaffen voor hun kinderen. Veelal hebben ouders deze extra kost vooraf niet ingecalculeerd. Een refurbished toestel van Microforce kan dan een uitweg bieden.

  Wat houdt refurbished precies in?

  Het misverstand bestaat dat een refurbished toestel per definitie een defect toestel is, dat opnieuw tot leven gewekt wordt. Dat is alleszins niet het soort refurbished toestel dat je zal

  Lees meer »
Wat is dit? Vink "Onthoud mij" om uw winkelwagen op deze computer te raadplegen, ook als u niet ingelogd bent.