De evolutie naar een digitale leeromgeving

Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en wellicht begin je binnenkort met enkele voorbereidingen: de aankoop van je cursussen, misschien een nieuwe boekentas, maar we weten allemaal dat vooral die nieuwe laptop bovenaan je wenslijstje staat te pronken.

Scholen kunnen niet achter blijven en gaan ook mee met hun tijd, hierdoor stappen ze steeds meer over op het gebruik van digitale leermiddelen. Op veel scholen worden ouders dan ook bijna verplicht om een tablet of laptop aan te schaffen voor hun kinderen. Veelal hebben ouders deze extra kost vooraf niet ingecalculeerd. Een refurbished toestel van Microforce kan dan een uitweg bieden.

Wat houdt refurbished precies in?

Het misverstand bestaat dat een refurbished toestel per definitie een defect toestel is, dat opnieuw tot leven gewekt wordt. Dat is alleszins niet het soort refurbished toestel dat je zal terugvinden bij een Microforce Refurbished smartphone, MacBook of laptop.

Bij Microforce refurbishen we enkel tweedehands toestellen die nog funtioneel zijn. Het refurbishment proces is een uitgebreide procedure waarbij bijvoorbeeld elke refurbished iPhone onderzocht wordt op de volledige functionaliteit (50 criteria) aan de hand van diagnosetools en het effectief testen van het toestel. Heel belangrijk is daarbij de batterij. Van een Microforce Refurbished toestel mag je er zeker van zijn dat de batterij perfect in orde is. Meestal is er gewoon een nieuwe batterij geplaatst. Verder wordt het toestel volledig gereinigd en volledig naar fabrieksinstellingen met de laatste software versie geïnstalleerd.

Prijs en garantie
"Waarom zou je een nieuw toestel kopen, als je voor 70% van de prijs een toestel in perfecte staat kan kopen?"

Natuurlijk is de prijs van een refurbished toestel erg belangrijk, maar duurzaamheid speelt ook een steeds grotere rol. Door te kiezen voor een refurbished toestel, trek je mee ten strijde tegen de wegwerpmaatschappij en lever ook jij actief een bijdrage aan onder andere energiebesparing, materiaal besparing, vermindering gevaarlijk afval en toxische stoffen en vermindering van de uitstoot van broeikasgassen.

Een ideale win-winsituatie dus !

Laat ons weten naar wat voor toestel je op zoek bent en wij helpen je graag verder.
PRODUCTEN IN DE KIJKER TOELICHTEN

Hoe zit het met garantie?

Op de meeste Refurbished Apple producten geven wij 2 jaar garantie. Enkel op de oudere modellen geven we 1 jaar garantie. Ook op refurbished laptops en Samsung Smartphones geven we 1 jaar garantie.

Wist u dat onze garantie beter is dan dat u op een nieuw toestel ooit kan hebben?

Ja, dat leest u goed. Aangezien wij zelf alles in eigen beheer hebben, handelen wij garantiegevallen meestal de dag zelf nog af. Dit betekent dat u in één van onze servicecentra terecht kan voor een snelle dienst na verkoop. Kunnen we het probleem niet op een redelijke termijn oplossen, dan ontvangt u gewoon een ander toestel. Voila, basta.