Waarom KMO’s kiezen voor Refurbished IT

Indien jouw onderneming niet per se nood heeft aan de allerlaatste en nieuwste toestellen, dan kan refurbished IT een handige uitweg bieden.

Je wil voor je onderneming uiteraard toptoestellen aankopen waar je nog jaren gebruik van kan maken.

Met refurbished IT van Microforce haal je gegarandeerd een toestel in huis dat niet onder hoeft te doen voor gloednieuwe IT. Maar er is meer!

We sommen de voordelen van refurbished IT hier voor je op:

  • Toptoestellen aan een veel lagere aankoopprijs
  • Toestellen technisch 100% in orde
  • Tot 2 jaar garantie 
  • Dankzij een directe en persoonlijke service op maat 
  • Je ontvangt een factuur met BTW vermelding.
  • De jaarlijkse afschrijving ligt een stuk lager
  • Je kiest voor een duurzame investering
  • Ruim assortiment

Btw volledig aftrekbaar voor zakelijke klanten

99% van de aankopen van Microforce bestaan uit zakelijke aankopen. Dat maakt dat dus 99% van de aangeboden producten ook BTW aftrekbaar zijn.
Slechts een klein aantal van de aankopen gebeurd via de margeregeling. Op onze website geven we duidelijk aan welke toestellen onder deze margeregeling vallen.

Refurbished is technisch 100% in orde

Onder de 'motorkap' zijn refurbished toestellen 100% technisch in orde. Alvorens ze in verkoop gaan worden ze onderworpen aan een streng revisieproces waarbij voldaan moet worden aan hoge kwaliteitseisen. Bij een check van het toestel worden alle onderdelen afzonderlijk gecontroleerd, waardoor het na revisie 100% in orde is en niet hoeft onder te doen voor een gloednieuw toestel. 

Tot 2 jaar garantie

Wist u dat onze garantie beter is dan dat u op een nieuw toestel ooit kan hebben? Ja, dat leest u goed. Aangezien wij zelf alles in eigen beheer hebben, handelen wij garantiegevallen meestal de dag zelf nog af. Dit betekent dat u in één van onze servicecentra terecht kan voor een snelle dienst na verkoop. Kunnen we het probleem niet op een redelijke termijn oplossen, dan ontvangt u gewoon een ander toestel. 

Dankzij de directe en persoonlijke service op maat van Microforce vermijd je lange wachttijden 

Indien je beslist om refurbished IT aan te schaffen, krijg je een persoonlijke adviseur van Microforce toegewezen. Hij/zij staat klaar om u vóór, tijdens of na een aankoop te voorzien van een advies op maat.

Mocht je problemen ondervinden met één van je aangekochte toestellen, staan we onmiddellijk met raad en daad klaar om dit voor je op te lossen.