Facebook Pixel

Kwaliteitsgarantie Microforce Premium Refurbished

Het is natuurlijk makkelijjk om te zeggen dat we de beste Refurbished producten op de markt brengen. Daarom lichten we hier ook toe waarom we daar overtuigd van zijn en we onze klanten met zekerheid een Premium Refurbished product afleveren. We sommen hier graag voor u op wat dit inhoudt.

Oorsprong 

Om kwaliteitsvolle toestellen aan te kunnen bieden is het in eerste instantie belangrijk om de oorsprong van de toestellen te kennen. Er zijn immers in de wereldwijde markt heel wat aanbieders die een andere definitie van refurbished hanteren dan wij bij Microforce gebruiken. Wij noemen het recyclage toestellen die opgelapt worden, wat zoveel betekent dat je een dood of defect toestel weer tot leven tracht te brengen, van 3 defecte 1 goede tracht te maken of toestellen herstelt met minderwaardige onderdelen of waarvan bepaalde functionaliteit niet werkt zoals het niet kunnen uitzetten van het camerageluid. (typisch voor smartphones uit "sales region" Japan en Korea). Veel van deze toestellen komen terug uit aziatische recyclagebedrijven. Helaas zijn er héél wat aanbieders die dergelijke producten ondermeer in Europa terug in de markt zetten.

Wij bij Microforce dus niet! Wij kopen enkel gebruikte toestellen in werkende staat, ex-demo, overstocks en liquidaties.

Wij willen onze klanten dan ook enkel Premium Refurbished aanbieden van originele kwaliteit. Lees verder hoe we in een volgende stap de functionaliteit controleren.

Controleproces

Eenmaal een toestel op onze refurbishment afdeling beland is, wordt het onderworpen aan een hele reeks technische controles. Enerzijds wordt gebruikt gemaakt van geavanceerde specifieke diagnose software en anderzijds zorgen onze ervaren technici voor een perfecte controle, data-wipe, update en installatie van alle refurbished toestellen zodat onze klanten 100% zeker zijn van een perfect werkend toestel. Hierbij is zeker ook de batterij belangrijk. Veelal wordt dan ook een nieuwe batterij geplaatst.

Accessoires

Om optimaal van jouw Refurbished smartphone, MacBook of laptop te kunnen genieten is het van belang gebruik te maken van originele accessoires. Wij leveren als één van de weinige deze dan ook standaard bij alle refurbished smartphones en laptops.

Garantie & Service

Omdat wij zeker zijn van de kwaliteit van de refurbished producten die we bij Microforce aanbieden, geven we dan ook tot 2 jaar garantie. Als er toch iets mis zou lopen tijdens of na de garantieperiode, staan wij steeds klaar in één van onze fysieke  verkoop- en servicepunten om u bij te staan. Aangezien wij alles in eigen beheer hebben en  niet afhankelijk zijn van derden, kunnen we u als klant dan ook steeds de beste en snelste service bieden. 

 

 

Wat is dit? Vink "Onthoud mij" om uw winkelwagen op deze computer te raadplegen, ook als u niet ingelogd bent.