Facebook Pixel

Microforce Store Antwerpen

Microforce Antwerpen

Microforce Antwerpen

  • Maandag - Gesloten
  • Dinsdag 10h00 - 18h30
  • Woensdag 10h00 - 18h30
  • Donderdag 10h00 - 18h30
  • Vrijdag 10h00 - 18h30
  • Zaterdag 10h00 - 17h00
  • Zondag - Gesloten
Microforce Antwerpen:
Quellinstraat 21
2018 Antwerpen

 

Tel.: 0032(0)3 535 01 35

 
 

Bereikbaarheid

tram 
Metro - Antwerpen Diamant

Richting: Antwerpen P+R Linkeroever, Antwerpen P+R Luchtbal, Merksem P+R Merksem

bus 
Bus 13, 14, 191

Richting: Antwerpen Quellin, Hoboken Moretusstraat, Hoboken Polderstad, Kontich Wipstraat

 • Op wandelafstand van Antwerpen Centraal
 • Parkeergelegenheid Q-Park Keyserlei, Q-Park Antwerpen Century Center.
 • In de straat en omgeving. Echter soms beperkt.

Winkel Refurbished Apple, Samsung en Toplaptops in Antwerpen

Ben je op zoek naar een kwalitatieve refurbished iPhone, iPad, MacBook of laptop, dan ben je bij Microforce Antwerpen in de Quellinstraat aan het juiste adres. Je vindt er het grootste aanbod van de Benelux en kan steeds ter plaatse alle toestellen zelf bekijken en ontdekken welke voor jou het geschikte toestel is. Onze medewerkers in Antwerpen staan steeds voor jou klaar om het juiste advies te geven bij jouw aankoop van jouw Refurbished Apple toestel of toplaptop. We hebben steeds een ruime keuze iPhones, iPad, Macbooks en laptops beschikbaar zodat jij zeker ook jouw keuze kan maken. Indien gewenst helpen we jou ook graag bij het installeren van jouw refurbished toestel of bij het overzetten van jouw gegevens op bijvoorbeeld jouw nieuwe Refurbished iPhone. Je kan bij ons ook terecht voor de juiste bescherming en andere accessories voor jouw Refurbished iPhone, iPad, MacBook of laptop. Spring gerust eens binnen en laat jou verrassen. 

 

Een team van reparatie experten staat voor u klaar

In onze winkel te Antwerpen kan u  steeds terecht voor een kwalitatieve herstelling van uw smartphone, tablet, Macbook of laptop. We herstellen niet alleen iPhones, iPads en MacBooks, maar ook alle devices van A-merken zoals Samsung, Huawei, OnePlus en Microsoft. 
Woont u in Antwerpen en omgeving , spring dan gerust eens binnen in onze Microforce Store te Antwerpen.
De meeste herstellingen zoals het vervangen van een scherm of een batterij kunnen we onmiddellijk ter plaatse uitvoeren zodat u niet lang hoeft te wachten op de herstelling van uw iPhone of Samsung smartphone. Het vervangen van een iPhone scherm neemt bijvoorbeeld maximaal 30 minuten in beslag. Heeft u een complexere herstelling nodig zoals een moederbord probleem, vochtschade of soldeerwerk? Ook dan kunnen we U van dienst zijn. Ook voor de herstelling van uw MacBook of laptop bent u bij ons aan het juiste adres. Gebroken scherm, laptop laadt niet meer op, problemen met het toestenbord of softwareproblemen. Wij lossen het graag voor u op. een team van gepassioneerde experten staat voor u klaar.
Wat is dit? Vink "Onthoud mij" om uw winkelwagen op deze computer te raadplegen, ook als u niet ingelogd bent.