REFURBISHED APPLE, LAPTOPS EN REPARATIE CENTER IN ANTWERPEN

Microforce Antwerpen : refurbished en reparatie experten

Herstellingen iPhone Samsung AntwerpenHerstel Service Center Antwerpen : smartphones, tablets, laptops en MacBooks

In onze winkel te Antwerpen kan u terecht voor het herstellen van uw smartphone, tablet, Macbook of laptop. Naast herstellingen van iPhones en iPads herstellen wij ook alle A-merken zoals Samsung, Huawei, Sony, OnePlus

Onze winkel in Antwerpen is centraal gelegen in Antwerpen, vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en je kan parkeren in de straat of in een ondergrondse parking.

De meeste herstellingen zoals het vervangen van een scherm of een batterij kunnen we onmiddellijk ter plaatse uitvoeren zodat u niet lang hoeft te wachten op de herstelling van uw iPhone of Samsung smartphone. Het vervangen van een iPhone scherm neemt bijvoorbeeld maximaal 30 minuten in beslag.

Heeft u een complexere herstelling nodig zoals een moederbord probleem, vochtschade of soldeerwerk? Ook dan kunnen we U van dienst zijn. Deze herstelling zullen we in ons service center in Gentbrugge behandelen. U wordt dan verwittigd als deze herstelling klaar is en kan deze dan opnieuw afhalen in de winkel in Antwerpen.

Ook voor de herstelling van uw laptop kan u in Antwerpen terecht. Gebroken scherm, laptop laadt niet meer op, problemen met het toestenbord of softwareproblemen. Wij lossen het graag voor u op.

Winkel Refurbished Apple Antwerpen

Bent U op zoek naar een een Refurbished iPhone, iPad, MacBook of iMac of een kwalitatieve laptop? Dan bent u bij Microforce Antwerpen aan het juiste adres.

 

De ruimste keuze aan Refurbished Apple producten kan u ook ontdekken in onze winkel te Antwerpen. Op zoek naar een Refurbished iPhone of MacBook met azerty toetsenbord? Of een professionele laptop aan een betaalbare prijs? Kom jouw droomtoestel uit proberen. Een Microforce medewerker zal jou graag een woordje uitleg geven. Test hem uit en je zal snel overtuigd zijn dat je met een Refurbished iPhone , iPad, MacBook of andere toestel een geweldige koop doet. Je bespaart niet alleen enorm veel, maar je haalt ook nog eens een topkwaliteit toestel in huis waar je ook nog eens 2 jaar garantie op krijgt. Bovendien draag je jouw steentje bij aan de circuliare ecomie en ben je ook gewoon duurzaam en slim bezig

Dat is pas slim gekozen! Ontdek hier alvast ons aanbod online.

 

 

Microforce Store Antwerpen

Locatie winkel   

 Binnenkort

 2018 Antwerpen

 
Openingsuren  
 Maandag  10h00 -18h30
 Dinsdag  10h00 -18h30
 Woensdag  10h00 -18h30
 Donderdag  10h00 -18h30
 Vrijdag  10h00 -18h30
 Zaterdag  10h00 - 17h00
 Zondag  Gesloten

 

Telefoon

  

  Binnenkort

 Email  

 Binnenkort