Facebook Pixel

REFURBISHED EN HERSTELLINGEN IN GENT

Microforce Gentbrugge

Microforce Gentbrugge

  • Maandag 10h00- 18h30
  • Dinsdag 10h00 - 18h30
  • Woensdag 10h00 - 18h30
  • Donderdag 10h00 - 18h30
  • Vrijdag 10h00 - 18h30
  • Zaterdag 10h00 - 17h00
  • Zondag - Gesloten

Microforce Gentbrugge
Brusselsesteenweg 441
9050 Gentbrugge
Vlak aan de oprit E17 richting Antwerpen

 

Tel.: 0032(0)9 224 12 64

 
 

Bereikbaarheid

tram
Tram 2

Richting: Melle Leeuw, Gent Muidebrug

directions_bus
Bus 9, 20, 27, 28, 96, 140

Richting: Gent Sint-Pietersstation, Gent Muidebrug, Gentbrugge Groeningewijk, Gentbrugge Stelplaats, Mariakerke Post.

 • Gentbrugge Park & Ride vlakbij.
 • Parkeergelegenheid voor de winkel.

Winkel Refurbished Apple, Samsung en Toplaptops in Gent

Ben je op zoek naar een kwalitatieve refurbished iPhone, iPad, MacBook of laptop, dan ben je bij Microforce Gentbrugge aan het juiste adres. Je vindt er het grootste aanbod van de Benelux en kan steeds ter plaatse alle toestellen zelf bekijken en ontdekken welke voor jou het geschikte model is. Onze medewerkers staan steeds voor jou klaar om het juiste advies te geven bij jouw aankoop van jouw Refurbished Apple toestel of toplaptop van HP, Dell of Lenovo. Indien gewenst helpen we jou ook graag bij het installeren jouw refurbished toestel of bij het overzetten van jouw gegevens op bijvoorbeeld jouw nieuwe Refurbished iPhone. Je kan bij ons ook terecht voor de juiste bescherming en andere accessories voor jouw Refurbished iPhone, iPad, MacBook of laptop. Spring gerust eens binnen en laat jou verrassen door het grootste refurbished Apple assortiment van de Benelux. 

 

Een team van reparatie experten staat voor u klaar

In ons hoofdfiliaal in Gentbrugge, vlakbij Gent , gelegen op de Brusselsesteenweg 441 kan u reeds sinds jaar en dag terecht voor het herstellen van uw smartphone, tablet, Macbook of laptop. We herstellen niet alleen iPhones, iPads en MacBooks, maar ook alle devices van A-merken zoals Samsung, Huawei, OnePlus en Microsoft.
Woont u in Gent, Gentbrugge, Merelbeke, Destelbergen, Ledeberg, Sint-Amandsberg, Zwijnaarde dan bent u op maximaal 10-tal minuutjes in onze winkel te Gentbrugge. Gezien onze vlot bereikbare ligging vlak aan de oprit E17 richting Antwerpen bent ook ook snel bij ons als u bijvoorbeeld in Lochristi of Wetteren woont. Parkeren kan voor de deur of op de parking om de hoek onder de E17-viaduct van Gentbrugge (P+R).
De meeste herstellingen zoals het vervangen van een scherm of een batterij kunnen we onmiddellijk ter plaatse uitvoeren zodat u niet lang hoeft te wachten op de herstelling van uw iPhone of Samsung smartphone. Het vervangen van een iPhone scherm neemt bijvoorbeeld maximaal 30 minuten in beslag. Heeft u een complexere herstelling nodig zoals een moederbord probleem, vochtschade of soldeerwerk? Ook dan kunnen we U van dienst zijn. Ook voor de herstelling van uw MacBook of laptop bent u bij ons aan het juiste adres. Gebroken scherm, laptop laadt niet meer op, problemen met het toestenbord of softwareproblemen. Wij lossen het graag voor u op. een team van gepassioneerde experten staat voor u klaar.
Wat is dit? Vink "Onthoud mij" om uw winkelwagen op deze computer te raadplegen, ook als u niet ingelogd bent.