Herstellingen iPhone Samsung Sint-Denijs-Westrem

Herstel Service Center Sint-Denijs-Westrem : Smartphones, Tablet , MacBook en laptops

 

In onze winkel te Sint-Denijs-Westrem aan het Carrefour gebouw helpen we U graag verder met de herstelling van uw smartphone, tablet, Macbook of laptop. Naast iPhones en iPads herstellen wij ook alle A-merken zoals Samsung, Huawei, Sony, OnePlus, Microsoft en LG.

Met  de meest voorkomende porblemen zoals een gebroken scherm of een defecte batterij kunnen we onmiddellijk ter plaatse verhelpen zodat u niet lang hoeft te wachten op de herstelling van uw iPhone of Samsung smartphone. Het vervangen van een iPhone scherm neemt bijvoorbeeld maximaal 30 minuten in beslag.

Ook met moederbord herstellingen, vochtschade of soldeerwerk kunnen we u verder helpen. Deze herstellingen behandelen we in ons service center in Gentbrugge . U wordt dan verwittigd als deze herstelling klaar is en kan deze dan opnieuw afhalen in de winkel in Sint-Denijs-Westrem.

 

Ook voor de herstelling van uw laptop kan U in Sint-Denijs-Westrem terecht. Laptop scherm gebroken of oplaadproblemen? Pproblemen met het toestenbord of software. Wij helpen U ook hiermee graag verder.

 

  

Refurbished iPhone iPad Macbook Sint-Denijs-Westrem

 

Winkel Verkoop Refurbished Apple Sint-Denijs-Westrem

 

In onze showroom in Sint-Denijs-Westrem kan u tevens terecht voor een mooie selectie van Refurbished iPhones, iPads, MacBooks en iMacs ontdekken. Wil je meer weten over wat Refurbished is, lees dan zeker alsvast ook deze informatiepagina.

 

Een Microforce medewerker zal jou graag in Sint-Denijs-Westrem met véél passie een woordje uiteg geven bij de aanschaf van een Refurbished Apple toestel of high-end laptop. Test hem uit en je zal snel overtuigd zijn dat je met een Refurbished iPhone , iPad, MacBook of andere toestel een geweldige koop doet. Je bespaart niet allen enorm veel, maar je haalt ook nog eens een topkwaliteit toestel in huis waar je ook nog eens 2 jaar garantie op krijgt.

Dat is pas slim gekozen! Hier kan je alvast online ontdekken wat we zoal te bieden hebben.

 

 Refurbished iPhones   Refurbished iPads   Refurbished MacBooks & iMacs  Refurbished Laptops  Refurbished Samsung

 

Microforce Sint-Denijs-Westrem

Locatie winkel   

 Kortrijksesteenweg 1133

 (Aan Carrefour gebouw)

 9051 Sint-Denijs-Westrem

 
Openingsuren  
 Maandag  Gesloten
 Dinsdag  10h00 - 18h00
 Woensdag  10h00 - 18h00
 Donderdag  10h00 - 18h00
 Vrijdag  10h00 - 18h00
 Zaterdag  11h00 - 18h00
 Zondag  Gesloten

 

Telefoon

 

  09 234 14 10

 

Email  

 

  Sint-Denijs-Westrem@microforce.be

 

 Winkel Refurbished iPhone iPad MacBook Laptop