Herstellingen en verkoop refurbished Apple, Samsung en Laptops

Herstellingen iPhone Samsung Sint-Denijs-Westrem

DE WINKEL TE SINT-DENIJS-WESTREM IS GESLOTEN TOT 30 AUGUSTUS  - U KAN TERECHT IN ONZE WINKEL TE GENTBRUGGE

 

Herstel Service Center Sint-Denijs-Westrem : Smartphone, Tablet , MacBook en laptops

 

In onze winkel te Sint-Denijs-Westrem buiten aan het Carrefour gebouw helpen we U graag verder met de herstelling van uw smartphone, tablet, Macbook of laptop. Woont u in Sint-Martens-Latem, De Pinte, Nazareth, Eke, Deinze, Drongen, Baarle, Lovendegem, dan bent u hier het snelst.

Naast iPhones en iPads herstellen wij ook alle A-merken zoals Samsung, Huawei, Sony, OnePlus, Microsoft en LG.

Met  de meest voorkomende porblemen zoals een gebroken scherm of een defecte batterij kunnen we onmiddellijk ter plaatse verhelpen zodat u niet lang hoeft te wachten op de herstelling van uw iPhone of Samsung smartphone. Het vervangen van een iPhone scherm of batterij neemt bijvoorbeeld maximaal 30 minuten in beslag.

Ook met moederbord herstellingen, vochtschade of soldeerwerk kunnen we u verder helpen. Deze herstellingen behandelen we in ons service center in Gentbrugge . U wordt dan verwittigd als deze herstelling klaar is en kan deze dan opnieuw afhalen in de winkel in Sint-Denijs-Westrem.

 

Ook voor de herstelling van uw laptop kan U in Sint-Denijs-Westrem terecht. Laptop scherm gebroken of oplaadproblemen? Problemen met het toestenbord of software. Wij helpen U ook hiermee graag verder.

 

  

Winkel Verkoop Refurbished Apple Sint-Denijs-Westrem

 

In onze showroom in Sint-Denijs-Westrem kan u tevens terecht voor een mooie selectie van Refurbished iPhones, iPads, MacBooks en iMacs ontdekken. Als marktleider in de verkoop van Refurbished Apple producten kan je steeds bij ons de terecht voor een Refurbished iPhone, Refurbished iPad, Refurbished MacBook of een Refurbished iMac. Wil je meer weten over wat Refurbished is, lees dan zeker alsvast ook deze informatiepaginaOntdek hier alvast ons aanbod

 Refurbished MacBook iPhone Sint-Denijs-Westrem

Een Microforce medewerker zal jou graag in Sint-Denijs-Westrem met véél passie een woordje uitleg geven bij de aanschaf van een Refurbished Apple toestel of high-end laptop. Test hem uit en je zal snel overtuigd zijn dat je met een Refurbished iPhone , iPad, MacBook of andere toestel een geweldige koop doet. Je bespaart niet alleen enorm veel, maar je haalt ook nog eens een topkwaliteit toestel in huis waar je ook nog eens 2 jaar garantie op krijgt.

Dat is pas slim gekozen! Hier kan je alvast online ontdekken wat we zoal te bieden hebben.

 

Microforce Sint-Denijs-Westrem

Locatie winkel   

 Kortrijksesteenweg 1133

 (Aan Carrefour gebouw)

 9051 Sint-Denijs-Westrem

 Microforce Sint-Denijs-Westrem
Openingsuren  
 Maandag  Gesloten
 Dinsdag  10h00 - 18h00
 Woensdag  10h00 - 18h00
 Donderdag  10h00 - 18h00
 Vrijdag  10h00 - 18h00
 Zaterdag  11h00 - 18h00
 Zondag  Gesloten

 

Telefoon

 

  09 234 14 10

 

Email  

 

  Sint-Denijs-Westrem@microforce.be