Facebook Pixel

Microforce Waregem

Microforce Waregem

  • Maandag - Gesloten
  • Dinsdag 10h00 - 18h00
  • Woensdag 10h00 - 18h00
  • Donderdag 10h00 - 18h00
  • Vrijdag 10h00 - 18h00
  • Zaterdag 10h00 - 17h00
  • Zondag - Gesloten

Stormestraat 110
8790 Waregem

Tel.: 0032(0)56 44 66 10

Bereikbaarheid

bus 
Bus 53, 58, 59, 71, 75, 81, 85, 88

Richting: Richting: Deerlijk De Taeyelaan, Deinze Kerkhof, Kooigem Klein Molentje, Oeselgem Vierschaar, Oudenaarde Tacambaro, Roeselare Station, Waregem Station

 • Op wandelafstand van Waregem Markt
 • Parkeren kan in de straat

Winkelverantwoordelijke

Geholpen door een expert.

Winkel Refurbished Apple, Samsung en Toplaptops in Waregem

Ben je op zoek naar een kwalitatieve refurbished iPhone, iPad, MacBook of laptop, dan ben je bij Microforce Waregem in de Stormestraat 110 aan het juiste adres. Op een boogscheut van de markt vind je het grootste aanbod refurbished Apple toestellen en laptops van de Benelux. Je kan er steeds ter plaatse alle toestellen zelf bekijken en ontdekken welke voor jou het meest geschikt is. Onze enthousiaste medewerker in Waregem staat steeds voor jou klaar om het juiste advies te geven bij jouw aankoop van jouw Refurbished Apple toestel, zowel iPhones, iPads, MacBooks e iMacs alsook toplaptops van HP, Dell en Microsoft. We hebben steeds een ruime keuze beschikbaar in de winkel zodat jij zeker ook jouw keuze kan maken. Indien gewenst helpen we jou ook graag bij het installeren van jouw refurbished toestel of bij het overzetten van jouw gegevens op bijvoorbeeld jouw nieuwe Refurbished iPhone. Je kan bij ons ook terecht voor de juiste bescherming en andere accessories voor jouw Refurbished iPhone, iPad, MacBook of laptop. Spring gerust eens binnen en laat jou verrassen. 

 

Een reparatie in vertrouwen laten uitvoeren.

In Microforce Waregem kan u  steeds terecht voor een kwalitatieve herstelling van uw smartphone, tablet, Macbook of laptop. We herstellen niet alleen iPhones, iPads en MacBooks, maar ook alle devices van A-merken zoals Samsung, Huawei, OnePlus en Microsoft. 

Woont u in Waregem, Zulte, Deerlijk, Anzegem, Wielsbeke en omgeving , spring dan gerust eens binnen in onze Microforce Store te Waregem. De meeste herstellingen zoals het vervangen van een scherm of een batterij kunnen we onmiddellijk ter plaatse uitvoeren zodat u niet lang hoeft te wachten op de herstelling van uw iPhone of Samsung smartphone. Het vervangen van een iPhone scherm neemt bijvoorbeeld maximaal 30 minuten in beslag. Heeft u een complexere herstelling nodig zoals een moederbord probleem, vochtschade of soldeerwerk? Ook dan kunnen we U van dienst zijn. Ook voor de herstelling van uw MacBook of laptop bent u bij ons aan het juiste adres. Gebroken scherm, laptop laadt niet meer op, problemen met het toestenbord of softwareproblemen. Wij lossen het graag voor u op. Een gepassioneerde expert staat voor u klaar!