Facebook Pixel

Microforce Store Zottegem

Op donderdag 15 oktober is Microforce Zottegem gesloten wegens opleiding.

  • Maandag - Gesloten
  • Dinsdag 10h00 - 18h00
  • Woensdag 10h00 - 18h00
  • Donderdag 10h00 - 18h00
  • Vrijdag 10h00 - 18h00
  • Zaterdag 10h00 - 17h00
  • Zondag - Gesloten
Microforce Zottegem
Markt 17A
9620 Zottegem

Tel: 0032(0)92254065

 
 

Bereikbaarheid

bus 
Bus 21, 22, 23, 24, 25, 36, 41, 45, 81

Richting: Zottegem Station, Michelbeke Kerk, Ronse Station, Oudenaarde Sportcentrum

 • Op wandelafstand van het station van Zottegem
 • Parkeren in de Hoogstraat of om de hoek aan de kerk

Winkel Refurbished Apple, Samsung en Toplaptops in Zottegem

Ben je op zoek naar een kwalitatieve refurbished iPhone, iPad, MacBook of laptop, dan ben je bij Microforce Zottegem op de markt aan het juiste adres. Op een boogscheut van het station en pal op de markt van Zottegem vind je het grootste aanbod refurbished Apple toestellen en laptops van de Benelux. Je kan er steeds ter plaatse alle toestellen zelf bekijken en ontdekken welke voor jou het geschikte toestel is. Een enthousiaste medewerker in Zottegem staat steeds voor jou klaar om het juiste advies te geven bij jouw aankoop van jouw Refurbished Apple toestel, zowel iPhones, iPads, MacBooks e iMacs alsook toplaptops van HP en Dell. We hebben steeds een ruime keuze Refurbished iPhones, iPad, Macbooks en laptops beschikbaar zodat jij zeker ook jouw keuze kan maken. Indien gewenst helpen we jou ook graag bij het installeren van jouw refurbished toestel of bij het overzetten van jouw gegevens op bijvoorbeeld jouw nieuwe Refurbished iPhone. Je kan bij ons ook terecht voor de juiste bescherming en andere accessories voor jouw Refurbished iPhone, iPad, MacBook of laptop. Spring gerust eens binnen en laat jou verrassen. 

 

Een reparatie expert staat voor u klaar

In Microforce Zottegem kan u  steeds terecht voor een kwalitatieve herstelling van uw smartphone, tablet, Macbook of laptop. We herstellen niet alleen iPhones, iPads en MacBooks, maar ook alle devices van A-merken zoals Samsung, Huawei, OnePlus en Microsoft. 
Woont u in Zottegem, Zwalm, Brakel, Herzele en omgeving , spring dan gerust eens binnen in onze Microforce Store te Zottegem.
De meeste herstellingen zoals het vervangen van een scherm of een batterij kunnen we onmiddellijk ter plaatse uitvoeren zodat u niet lang hoeft te wachten op de herstelling van uw iPhone of Samsung smartphone. Het vervangen van een iPhone scherm neemt bijvoorbeeld maximaal 30 minuten in beslag. Heeft u een complexere herstelling nodig zoals een moederbord probleem, vochtschade of soldeerwerk? Ook dan kunnen we U van dienst zijn. Ook voor de herstelling van uw MacBook of laptop bent u bij ons aan het juiste adres. Gebroken scherm, laptop laadt niet meer op, problemen met het toestenbord of softwareproblemen. Wij lossen het graag voor u op. Een gepassioneerde expert staat voor u klaar!