REFURBISHED EN HERSTELLINGEN IN ZOTTEGEM

Herstellingen iPhone Samsung Zottegem

Herstel Service Center Zottegem - smartphone , tablet, laptop en MacBook

In onze winkel te Zottegem gelegen in de Markt 17A  kan u terecht voor het herstellen van alle merken smartphone, tablet, Macbook of laptop. Naast iPhones en iPads herstellen wij ook alle modellen van Samsung, Huawei, Sony, OnePlus, Microsoft, Nokia en LG.

Woont u in Zottegem, Brakel, Geraardsbergen, Zwalm, Ninove, Erpe-Mere dan bent u op een kwartiertje in de winkel te Zottegem

De meeste herstellingen zoals het vervangen van een scherm of een batterij kunnen we onmiddellijk ter plaatse uitvoeren zodat u niet lang hoeft te wachten op de herstelling van uw iPhone of Samsung smartphone. Het vervangen van een iPhone scherm neemt bijvoorbeeld maximaal 30 minuten in beslag.

Heeft u een complexere herstelling nodig zoals een moederbord probleem, vochtschade of soldeerwerk? Ook dan kunnen we U van dienst zijn. Deze herstelling zullen we in ons service center in Gentbrugge behandelen. U wordt dan verwittigd als deze herstelling klaar is en kan deze dan opnieuw afhalen in de winkel in Zottegem.

 

Heeft u een probleem met uw laptop? Ook daarvoor kan u in Zottegem terecht. Gebroken scherm, laptop laadt niet meer op, problemen met het toestenbord of softwareproblemen. Wij lossen het graag voor u op.

Kies voor een kwalitatieve herstelling met garantie en spring gerust even binnen in ons filaal te Zottegem.

Winkel Refurbished Apple, Smartphones en laptops te Zottegem

 Microforce Zottegem refurbished en herstellingen

Bent U op zoek naar een Refurbished iPhone, iPad, MacBook of iMac of een kwalitatieve laptop? Ook bij Microforce Zottegem kan u daarvoor terecht. 

 

De ruimste keuze aan Refurbished Apple producten kan u ontdekken in onze winkel te Zottegem. Kom jouw droomtoestel uit proberen. Een Microforce medewerker zal jou graag een woordje uiteg geven. Test hem uit en je zal snel overtuigd zijn dat je met een Refurbished iPhone , iPad, MacBook of andere toestel een geweldige koop doet. Je bespaart niet allen enorm veel, maar je haalt ook nog eens een topkwaliteit toestel in huis waar je ook nog eens 2 jaar garantie op krijgt. Niet alle toestellen die u op onze website terugvindt zijn steeds voorraadig in Zottegem, maar we deze kunnen steeds vrijblijvend voor u laten overkomen van ons centraal magazijn.

Dat is pas slim gekozen. Ontdek hier alvast ons aanbod.

 

Microforce Zottegem

Locatie winkel   

  Markt 17A

  9620 Zottegem

 Microforce Zottegem refurbished en herstellingen
Openingsuren  
 Maandag  Gesloten
 Dinsdag  10h00 - 18h00
 Woensdag  10h00 - 18h00
 Donderdag  10h00 - 18h00
 Vrijdag  10h00 - 18h00
 Zaterdag  10h00 - 17h00
 Zondag  Gesloten

 

Telefoon

 

  09 225 40 65

 Email  

  Zottegem@microforce.be