Facebook Pixel

Onze Missie

High-end kwalitatieve toestellen voor iedereen toegankelijk maken en houden. Goed voor U, goed voor uw portemonee, goed voor het milieu.

Onze waarden

Glimlach

Bij Microforce bent U als klant voor ons het allerbelangrijkste. Met een glimlach zoeken we voor u naar de beste oplossing. Want wij gaan ook voor uw glimlach. Een perfecte service, daar gaan wij dan ook voor.

Passie
Een team gedreven door passie en expertise. Wij zijn fier op het werk dat we leveren en de producten die wij aanbieden.

Kwaliteit
Hier begint en eindigt alles mee. Kwaliteit van de gebruikte materialen. Kwaliteit van de werkomgeving. Kwaliteit van uw herstelling. Kwaliteit van de toestellen die wij aanbieden. Zo zorgen we ook voor kwaliteit in uw werk- en leefomgeving.

Leergierig
De dag dat je stopt met leren, dan ga je achteruit. Wij bij Microforce leren elke dag bij, vol overgave, zodat we ook jou als klant elke dag beter kunnen helpen.


Innovatie
In een snel evoluerende wereld staan wij voluit achter innovatie. En die willen we zo snel mogelijk voor iedereen toegankelijk maken.

Onze Visie

Wereldwijd zoveel mogelijk individuen, ondernemingen en organisaties langer laten genieten van betere technologie!

Onze klanten

Individuen, ondernemingen en organisaties die bewust kiezen voor refurbished IT, omdat ze niet perse het allerlaatste nieuwe nodig hebben. Bewust in hun keuze omdat ze voor kwaliteit kiezen. Omdat ze prijsbewust kiezen. Omdat ze ook hun steentje willen bijdragen aan de vermindering van de elektronische afvalberg.

Wat is dit? Vink "Onthoud mij" om uw winkelwagen op deze computer te raadplegen, ook als u niet ingelogd bent.