Refurbished iPhone, iPad of MacBook kopen? Kiezen voor refurbished is slim en voordelig

In het kort : een Premium Refurbished Apple toestel is volledig technisch nageken op alle functionaliteit, is volledig intern en extern gereinigd, is geïnstalleerd naar fabrieksinstellingen met de laatste versie van de software, is voorzien van een nieuwe batterij waar nodig en wordt geleverd in een nieuwe verpakking met lader en kabel. Verder krijg je op een refurbished iPhone of MacBook 2 jaar garantie. Aan de hand van onze sterren waardering kies je zelf hoe je jouw refurbished iPhone, iPad of MacBook wil hebben: Goed, zeer goed of als nieuw.

Een Slimme keuze

Ben je op zoek naar een kwalitatieve smartphone, tablet of laptop, maar wil je daar niet altijd de nieuwprijs voor betalen, dan is refurbished gewoonweg het beste alternatief. Met een Refurbished Apple iPhone, iPad, MacBook of iMac haal je voor een betaalbare prijs topkwaliteit in huis. Zo bespaar je zelf ook veel en dat is een slimme en duurzame keuze. Bovendien geniet je nog eens van 2 jaar garantie en de beste service na verkoop in één van onze winkelpunten of via onze klantenservice. Zo ben je zeker dat je lang van jouw refurbished toestel  kan genieten.

Refurbished Aanbod

Met steeds honderden refurbished iPhones, iPads, Macbooks en laptops direct uit voorraad leverbaar is Microforce zowat de grootste Refurbished aanbieder van de Benelux. Ontdek hier alvast ons aanbod.