Facebook Pixel

KIES ZELF JOUW STERREN.

WAT MAG JE VERWACHTEN VAN REFURBISHED?

Je wil weten wat je koopt, en zeker als je online wil bestellen. Volgens onze kwaliteitsgarantie is er maar één keuze op technische gebied: Premium Refurbished. Hoe jouw toestel er uiterlijk uitziet, dat kan je zelf nog kiezen. Daarom geven we op deze pagina een zo duidelijk mogelijke omschrijving over wat je mag verwachten van het uiterlijk van een refurbished toestel.

We gebruiken hiervoor sterren-waardering. Zo kan je perfect jouw keuze bepalen. Een duidelijke en eerlijke communicatie naar onze klanten toe vinden we dan ook zeer belangrijk.

Wij hanteren de strengste normen op het gebied van waardering van het uiterlijk van refurbished toestellen. Dat geldt zowel voor iPhones, iPads, MacBooks, iMacs, laptops en andere modellen.

5-sterren

Uitstekend Een refurbished product met een 5-sterren waardering ziet er nagenoeg als nieuw uit. Hier mag je van verwachten dat je bij bijvoorbeeld een refurbished iPhone bijna geen enkele gebruikersspoor ziet. Het scherm heeft geen zichtbare krassen, de behuizing ziet er perfect uit en bevat geen deukjes of krassen. Heel uitzonderlijk kan je mogelijks een zeer licht gebruikersspoor waarnemen als je bijvoorbeeld een iPhone tegen het licht houdt. Een 5-sterren refurbished toestel kies je dan ook wanneer je wenst dat jouw nieuwe toestel er uitstekend uit ziet. Op de onderzijde van een MacBook, laptop of iMac kunnen zich wel lichte gerbuikersporen bevinden, maar dus niet op de "zichtbare" delen.

4-sterren

Zeer goed  Een refurbished product met een 4-sterren waardering ziet er nog steeds geweldig uit. Het verschil met een 5-sterren waardering is dat er mogelijks één of meerdere kleine onopvallende krasjes op bijvoorbeeld scherm of behuizing zichtbaar zijn. Soms kan één klein mini deukje een voor de rest perfect toestel een 4-sterren waardering geven in plaats van een 5-sterren waardering. Kiezen voor een 4-sterren waardering betekent dat je voor een refurbished iPhone , iPad of smartphone kiest die er gewoon zeer goed uit ziet. Bovendien doe je er extra voordeel mee, aangezien ze nog iets goedkoper zijn.

3 sterren

Goed  Een refurbished product met een 3-sterren waardering bevat duidelijkere gebruikerssporen. Krasjes op het scherm en/of op de behuizing. Kleine putjes of deukjes kunnen ook voorkomen. Uiteraard is het toestel 100% technisch in orde. Hier weet je dat je extra voordeel doet omdat het toestel al meer gebruikerssporen vertoont.

 

Wat is dit? Vink "Onthoud mij" om uw winkelwagen op deze computer te raadplegen, ook als u niet ingelogd bent.