HOEVEEL STERREN KIES JIJ?

WAT MAG JE VERWACHTEN VAN REFURBISHED?

Je wil weten wat je koopt, zeker als je online wil bestellen. Daarom geven we op deze pagina een zo duidelijk mogelijk beeld over wat je mag verwachten van het uiterlijk van een refurbished toestel.

Daarom hebben we de sterren-waardering ingevoerd. Zo kan je perfect jouw keuze bepalen. Een duidelijke en eerlijke communicatie naar onze klanten toe vinden we dan ook zeer belangrijk.

Wij hanteren dan ook de strengste normen op het gebied van waardering van het uiterlijk van refurbished toestellen. De geldt zowel voor iPhones, iPads, MacBooks, iMacs, laptops en andere modellen.

 

Uitstekend Een refurbished product met een 5-sterren waardering ziet er nagenoeg als nieuw uit. Hier mag je van verwachten dat je bij bijvoorbeeld een refurbished iPhone bijna geen enkele gebruikersspoor ziet. Het scherm heeft geen zichtbare krassen, de behuizing ziet er perfect uit en bevat geen deukjes of krassen. Heel uitzonderlijk kan je mogelijks een zeer licht gebruikersspoor waarnemen als je de iPhone bijvoorbeeld tegen het licht houdt. Een 5-sterren refurbished toestel kies je dan ook wanneer je wenst dat jouw nieuwe toestel er uitstekend uit ziet.

 

Zeer goed  Een refurbished product met een 4-sterren waardering ziet er nog steeds geweldig uit. Het verschil met een 5-sterren waardering is dat er mogelijks één of meerdere kleine onopvallende krasjes op bijvoorbeeld scherm of behuizing zichtbaar zijn. Soms kan één klein mini deukje een voor de rest perfect toestel een 4-sterren waardering geven in plaats van een 5-sterren waardering. Kiezen voor een 4-sterren waardering betekent dat je voor een refurbished iPhone , iPad of smartphone kiest die er gewoon zeer goed uit ziet. Bovendien doe je er extra voordeel mee, aangezien ze nog iets goedkoper zijn.

 

3 sterren

Goed  Een refurbished product met een 3-sterren waardering bevat duidelijkere gebruikerssporen. Krasjes op het scherm en/of op de behuizing. Kleine putjes of deukjes kunnen ook voorkomen. UIteraard is het toestel 100% technisch in orde. Hier weet je dat je extra voordeel doet omdat het toestel al meer gebruikerssporen vertoont.

 

Voorbeelden Refurbished iPhones

 

Voorbeelden refurbished iPads

 

Voorbeelden Refurbished MacBooks

 

Voorbeelden Refurbished iMacs

 

Voorbeelden Refurbished Laptops