Facebook Pixel

WAT IS REFURBISHED? VAN A TOT Z UITGELEGD.

DEFINITIE VAN REFURBISHED

Het woord refurbished is een Engels woord wat letterlijk vertaald gerenoveerd of opgeknapt betekent.

Sinds enkele jaren is deze term ook stillaan in gebruik geraakt in de elektronica en telecom markt. De term refurbished wordt gehanteerd om aan te duiden dat bijvoorbeeld een iPhone niet als nieuw kan verkocht worden.

 

Wat onze definitie van refurbished niet is: Er bestaat soms het misverstand dat een refurbished iphone of macbook een defect toestel is dat opnieuw tot leven gewekt is en opgelapt wordt. Dat is alleszins niet het soort refurbished toestel dat je zal terugvinden bij een Microforce Premium Refurbished smartphone, MacBook of laptop.

Bij Microforce refurbishen we enkel toestellen die nog functioneel zijn. Het refurbishment proces is een uitgebreide procedure waarbij bijvoorbeeld elke refurbished iPhone onderzocht wordt op de volledige functionaliteit (50 criteria) aan de hand van diagnosetools en het effectief testen van de iPhone. Heel belangrijk is daarbij de batterij. Van een Microforce Refurbished toestel mag je er zeker van zijn dat de batterij perfect in orde is. Meestal is er gewoon een nieuwe batterij geplaatst. Verder wordt het toestel volledig intern en extern gereinigd, alle data verwijderd en volledig naar fabrieksinstellingen met de laatste software versie reeds geïnstalleerd.

Lees hier alles over onze Kwaliteitsgarantie en Premium Refurbished.

Wij zijn ook van mening dat je niet van elk toestel waar een schrammetje aan bijvoorbeeld de behuizing zit, deze behuizing moet vervangen worden door een nieuwe. Dan ga je eigenlijk volledig het nut en doel van een duurzame aanpak voorbij. Daarom hanteren wij een sterren-waardering om de uiterlijke conditie van een refurbished iPhone, MacBook of laptop aan te duiden.

 

HET VERSCHIL TUSSEN TWEEDEHANDS EN REFURBISHED

Tussen een tweedehands en een Microforce refurbished toestel zitten grote verschillen. Een tweedehands toestel koop je veelal via een particulier of bepaalde winkels. We sommen hierbij de belangrijkste verschillen op.

    2dehands   Microforce Refurbished
100% technisch gecontroleerd? -
Batterij ok? - +
Herkomst gekend? - +
Met Garantie? - +
Data verwijderd? -
Gebruiksklaar ? -
Gereinigd ? - +
Nieuwe lader/kabel ? - +
Service na verkoop? - +

 

HOE ZIT HET MET DE GARANTIE?

Op de meeste Refurbished Apple producten geven wij 2 jaar garantie. Enkel op de oudere modellen geven we 1 jaar garantie. Ook op refurbished laptops en Samsung Smartphones geven we 1 jaar garantie.

Wist u dat onze garantie beter is dan dat u op een nieuw toestel ooit kan hebben?

Ja, dat leest u goed. Aangezien wij zelf alles in eigen beheer hebben, handelen wij garantiegevallen meestal de dag zelf nog af. Dit betekent dat u in één van onze servicecentra terecht kan voor een snelle dienst na verkoop. Kunnen we het probleem niet op een redelijke termijn oplossen, dan ontvangt u gewoon een ander toestel. Voila, basta. Dat is trouwens een groot verschil met andere aanbieders.

WAAROM MICROFORCE REFURBISHED DE BESTE KEUZE IS!

Dankzij onze unieke kwaliteitsgarantie en strenge sterren-waardering garanderen we de beste Refurbished toestellen in de markt.

Ja - check!   Premium Refurbished toestellen.

Ja - check!   2 jaar garantie.

Ja - check!   Uitstekende dienst na verkoop.

Ja - check!   Zeer interessant geprijsd.

Ja - check!   Ruimste aanbod refurbished toestellen.

Ja - check!   Geleverd met nieuwe adapter/kabel.

Ja - check!   Gecontroleerde herkomst.

Ja - check!   Eigen service centra waar je fysiek terecht kan.

 

Ontdek hier ons aanbod of kom langs in één van onze Microforce Stores.

Wat is dit? Vink "Onthoud mij" om uw winkelwagen op deze computer te raadplegen, ook als u niet ingelogd bent.