REFURBISHED EN HERSTELLINGEN IN GENT

Herstellingen iPhone Samsung Gent, GentbruggeHerstel Service Center Gent: smartphones, tablets, laptops en MacBooks. 

In ons hoofdfiliaal in Gentbrugge, vlakbij Gent , gelegen op de Brusselsesteenweg 441 kan u reeds sinds jaar en dag terecht voor het herstellen van uw smartphone, tablet, Macbook of laptop. We herstellen niet alleen iPhones en iPads, maar ook alle A-merken zoals Samsung, Huawei, Sony, OnePlus, Nokia, Microsoft en LG.

Woont u in Gent, Gentbrugge, Merelbeke, Destelbergen, Ledeberg, Sint-Amandsberg, Zwijnaarde dan bent op op een 10-tal minuutjes in onze winkel te Gentbrugge. Gezien onze vlot bereikbare ligging vlak aan de oprit E17 richting Antwerpen bent ook ook snel bij ons als u bijvoorbeeld in Lochristi of Wetteren woont. PArkeren kan voor de deur of op de parking om de hoek onder de E17-viaduct van Gentbrugge (P+R)

De meeste herstellingen zoals het vervangen van een scherm of een batterij kunnen we onmiddellijk ter plaatse uitvoeren zodat u niet lang hoeft te wachten op de herstelling van uw iPhone of Samsung smartphone. Het vervangen van een iPhone scherm neemt bijvoorbeeld maximaal 30 minuten in beslag.

Heeft u een complexere herstelling nodig zoals een moederbord probleem, vochtschade of soldeerwerk? Ook dan kunnen we U van dienst zijn. Ook voor de herstelling van uw MacBook bent u bij ons aan het juiste adres.

Ook voor de herstelling van uw laptop kan u in Gentbrugge terecht. Gebroken scherm, laptop laadt niet meer op, problemen met het toestenbord of softwareproblemen. Wij lossen het graag voor u op.

Winkel Refurbished Apple in Gent: De nr 1 van België

 

Refurbished Apple Gent

Bent U op zoek naar een een Refurbished iPhone, iPad, MacBook of iMac of een kwalitatieve laptop? Dan bent u bij Microforce Gent aan het juiste adres.

 

De ruimste keuze aan Refurbished Apple producten kan u ontdekken in onze winkel te Gentbrugge. Kom jouw droomtoestel uit proberen. Een Microforce medewerker zal jou graag een woordje uitleg geven. Test hem uit en je zal snel overtuigd zijn dat je met een Refurbished iPhone , iPad, MacBook of andere toestel een geweldige koop doet. Je bespaart niet alleen enorm veel, maar je haalt ook nog eens een topkwaliteit toestel in huis waar je ook nog eens 2 jaar garantie op krijgt.

Dat is pas slim gekozen! Ontdek hier alvast ons aanbod online.

 

 

 

Microforce Store Gent

Locatie winkel   

 Brusselsesteenweg 441

 9050 Gentbrugge

 
Openingsuren  
 Maandag  10h00 - 18h30
 Dinsdag  10h00 - 18h30
 Woensdag  10h00 - 18h30
 Donderdag  10h00 - 18h30
 Vrijdag  10h00 - 18h30
 Zaterdag  10h00 - 17h00
 Zondag  Gesloten

 

Telefoon

  

 092241264

 Email  

  Gentbruggemicroforce.be