Facebook Pixel

Experten in Refurbished IT en Reparaties

Refurbished IT, iedereen wint.

Als specialist in het refurbishen van zowel Apple producten als High-End Laptops van HP en Dell is Microforce de laatste jaren uitgegroeid tot een toonaangevende speler in deze markt. Wij zijn grote voorstander van een optimale levenscyclus van consumenten elektronica zoals smartphones, tablets, laptops en PC's. Als fabrikanten elektronica maken die een langere levensduur garanderen dan is dit goed voor iedereen, zowel voor zij die steeds betere toestellen nodig hebben, maar zeker ook voor de gebruikers die niet perse het laatste nieuwe nodig hebben, maar wel willen willen kiezen voor een duurzaam en kwalitatief prodcut waarvan je nog jaren kan genieten. Uiteraard is ook het feit dat je een interessantere prijs betaald voor een refurbished product, leuk meegenomen alsook het feit dat je een betere dienst na verkoop kan genieten bij ondernemingen als Microforce omdat zij ook kiezen voor het fysieke contact met de klant. 

Door een betere levenscyclus van consumenten elektronica worden er niet alleen betere producten ontworpen , maar wordt er beetje bij beetje een iets gedaan aan de wegwerpmaatschappij.

Kortom, iedereen wint erbij!

Reparaties door experten, smijt het niet weg.

Ons team van experten staat klaar om jouw smartphone, tablet, MacBook of laptop terug gebruikensklaar te maken.

Een herstelling hoeft niet perse stukken van mensen te kosten.We verschieten er nog dagelijks van dat veel mensen verbaasd zijn dat voor een relatief lage kost hun toestel hersteld kan worden. Gelukkig is hier de laatste jaren meer bewustwording in gekomen, mede door de sterke opkomst van heel wat repairshops. Helaas wringt daar nu net soms het schoentje. We zien vele “shops” die een loopje nemen met de kwaliteit : zowel van de gebruikte onderdelen, het kennis- en opleidingsniveau van de techniekers en de werkomgeving en tools zelf.

Bij Microforce kan u terecht voor herstellingen met originele onderdelen van Apple, Samsung, Huawei, Microsoft en Laptops merken zoals Dell en HP.

Wij bij Microforce werken met de professionele werkmaterialen, de beste onderdelen en steeds geplaatst door goed opgeleide technici. Alleen zo kunnen wij een kwalitatieve herstelling garanderen. We geven dan ook met de glimlach nog eens één jaar garantie op elke herstelling.

Kom langs in één van onze servicepunten.

Wat is dit? Vink "Onthoud mij" om uw winkelwagen op deze computer te raadplegen, ook als u niet ingelogd bent.