Microforce Store Oudenaarde

Herstellingen iPhone Samsung Oudenaarde

OP ZATERDAG 12 MEI IS DE WINKEL UITZONDERLIJK GESLOTEN

Herstel Service Center Oudenaarde

 

In onze winkel te Oudenaarde gelegen in de Stationsstraat 15 helpen we U graag verder met het herstellen van uw smartphone, tablet, Macbook of laptop. Naast iPhones en iPads herstellen wij ook alle A-merken zoals Samsung, Huawei, Sony, OnePlus, Microsoft en LG.

De meeste porblemen zoals een gebroken scherm of een defecte batterij kunnen we onmiddellijk ter plaatse verhelpen zodat u niet lang hoeft te wachten op de herstelling van uw iPhone of Samsung smartphone. Het vervangen van een iPhone scherm neemt bijvoorbeeld maximaal 30 minuten in beslag.

Ook met moederbord herstellingen, vochtschade of soldeerwerk kunnen we u verder helpen. Deze herstellingen behandelen we in ons service center in Gentbrugge . U wordt dan verwittigd als deze herstelling klaar is en kan deze dan opnieuw afhalen in de winkel in Oudenaarde.

 

Ook voor de herstelling van uw laptop kan u in Oudnaarde terecht. Gebroken scherm, laptop laadt niet meer op, problemen met het toestenbord of softwareproblemen. Wij helpen u graag verder.

 

  

Refurbished iPhone iPad Macbook Waregem

 

Winkel Refurbished Apple en laptops Oudenaarde

 

In onze showroom in Oudenaarde kan u tevens ons ruime aanbod Refurbished iPhones, iPads, MacBooks en iMacs ontdekken. Wil je meer weten over wat Refurbished is, lees dan zeker ook deze informatiepagina.

 

Een Microforce medewerker zal jou graag in Oudenaarde een woordje uiteg geven bij de aanschaf van een Refurbished Apple toestel. Test hem uit en je zal snel overtuigd zijn dat je met een Refurbished iPhone , iPad, MacBook of andere toestel een geweldige koop doet. Je bespaart niet allen enorm veel, maar je haalt ook nog eens een topkwaliteit toestel in huis waar je ook nog eens 2 jaar garantie op krijgt.

Dat is pas slim gekozen! Hier kan je alvast online ontdekken wat we zoal te bieden hebben.

 

 Refurbished iPhones   Refurbished iPads   Refurbished MacBooks & iMacs  Refurbished Laptops  Refurbished Samsung

 

 

Microforce Oudenaarde

Locatie winkel   

 Stationsstraat 15

 9700 Oudenaarde

 
Openingsuren  
 Maandag  Gesloten
 Dinsdag  10h00 - 18h00
 Woensdag  10h00 - 18h00
 Donderdag  10h00 - 18h00
 Vrijdag  10h00 - 18h00
 Zaterdag  10h00 - 18h00
 Zondag  Gesloten

 

Telefoon

 

  055 30 98 29

 Email  

  Oudenaarde@microforce.be