REFURBISHED EN HERSTELLINGEN IN WAREGEM

Herstellingen iPhone Samsung WaregemHerstel Service Center Waregem : smartphones, tablets, laptops en MacBooks

In onze winkel te Waregem gelegen in de Stormestraat nr 110  kan u terecht voor het herstellen van uw smartphone, tablet, Macbook of laptop. Naast herstellingen van iPhones en iPads herstellen wij ook alle A-merken zoals Samsung, Huawei, Sony, OnePlus, Nokia, Microsoft en LG.

Woont u in Waregem, Zulte, Deerlijk, Anzegem, Harelbeke, Wielsbeke, Oostrozebeke of Kruishoutem dan bent op op een 10-tal minuutjes in onze winkel te Waregem.

De meeste herstellingen zoals het vervangen van een scherm of een batterij kunnen we onmiddellijk ter plaatse uitvoeren zodat u niet lang hoeft te wachten op de herstelling van uw iPhone of Samsung smartphone. Het vervangen van een iPhone scherm neemt bijvoorbeeld maximaal 30 minuten in beslag.

Heeft u een complexere herstelling nodig zoals een moederbord probleem, vochtschade of soldeerwerk? Ook dan kunnen we U van dienst zijn. Deze herstelling zullen we in ons service center in Gentbrugge behandelen. U wordt dan verwittigd als deze herstelling klaar is en kan deze dan opnieuw afhalen in de winkel in Waregem.

Ook voor de herstelling van uw laptop kan u in Waregem terecht. Gebroken scherm, laptop laadt niet meer op, problemen met het toestenbord of softwareproblemen. Wij lossen het graag voor u op.

Winkel Refurbished Apple Waregem

 refurbished Apple Waregem Microforce Store

Bent U op zoek naar een een Refurbished iPhone, iPad, MacBook of iMac of een kwalitatieve laptop? Dan bent u bij Microforce Waregem aan het juiste adres.

 

De ruimste keuze aan Refurbished Apple producten kan u ontdekken in onze winkel te Waregem. Kom jouw droomtoestel uit proberen. Een Microforce medewerker zal jou graag een woordje uitleg geven. Test hem uit en je zal snel overtuigd zijn dat je met een Refurbished iPhone , iPad, MacBook of andere toestel een geweldige koop doet. Je bespaart niet alleen enorm veel, maar je haalt ook nog eens een topkwaliteit toestel in huis waar je ook nog eens 2 jaar garantie op krijgt.

Dat is pas slim gekozen! Ontdek hier alvast ons aanbod online.

 

 

 

Microforce Store Waregem

Locatie winkel   

 Stormestraat 110

 8790 Waregem

  Microforce Waregem
Openingsuren  
 Maandag  Gesloten
 Dinsdag  10h00 - 18h00
 Woensdag  10h00 - 18h00
 Donderdag  10h00 - 18h00
 Vrijdag  10h00 - 18h00
 Zaterdag  10h00 - 17h00
 Zondag  Gesloten

 

Telefoon

  

  056 44 66 10

 Email  

  Waregem@microforce.be